Blog › Noroflex ízületvédő kutyáknak – Kevesebb fájdalom, több mozgás

Noroflex ízületvédő kutyáknak – Kevesebb fájdalom, több mozgás

 

Szinte minden gazdi életében eljön a pillanat, amikor felteszi magának a kérdést, mi lehet a legjobb ízületvédő kutyáknak. Ilyenkor mi a Kincsem Állategészségügyi Központban gyakran ajánljuk a Noroflex rágótablettát, amivel kapcsolatban igen sok pozitív visszajelzést kaptunk már pácienseinktől. Nézzük meg, miért érdemes ezt a táplálékkiegészítőt választanod Neked is!

 

Ízületvédő kutyáknak: miért fontos, hogy gazdiként erre is gondolj?

Noroflex izületvédő kutyáknak

Az ízületek megbetegedése, fájdalma előbb-utóbb szinte minden embert utolér, de nincs ez másképp kutyusainkkal sem. Különböző kopások, gyulladások és sérülések üthetik fel fejüket kedvencünk idősödésével, ugyanakkor egészen fiatal állatok is küzdhetnek ilyen problémákkal.

Fontos tudni, hogy ezek a bántalmak szörnyű mértékben ronthatják kutyád életminőségét, még akkor is, ha ő maga nem fog tudni beszélni róla. Állandó, súlyos fájdalom alakulhat ki a testében, ami korlátozhatja (vagy akár ellehetetlenítheti) mozgását, miközben megfosztja őt minden örömteli, játékos pillanattól.

És ez még csak az egyik oldala a problémának, hiszen ha kedvenced nem lesz képes mozogni, vagy nem olyan mértékben, ahogy szüksége lenne rá, az elhízáshoz, szívproblémákhoz és más súlyos betegségek kialakulásához vezethet.

 

Miért érdemes a Noroflex tablettát választanod kutyusod ízületeinek védelmére?

 

1. Természetes összetevőket tartalmaz

 

A Noroflex tabletta olyan különleges összetevőket tartalmaz, mint az ismert zöldkagyló, a cápaporc, a kondroitin szulfát, vagy éppen a MSM. Ezek teljes biztonsággal adhatók minden kutyusnak, segítik javítani az ízületek állapotát, miközben csökkentik kedvenced fájdalmait is.

 

2. Csökkenti a fájdalmat

 

A Noroflex egy olyan ízületvédő kutyáknak, ami a benne lévő glükózamino-glikánoknak köszönhetően nem csak abban segít, hogy a kedvencek mozgásszervei egészségesek maradjanak, hanem a már kialakult fájdalmakat is nagy mértékben csökkenti.

 

3. Kölyökkutyáknak és idős kedvenceknek is adható

 

Sokan gondolják, hogy az ízületeket védelmére csupán idősebb korban kell gondolni, pedig a növésben lévő kutyusoknak ugyanúgy szüksége lehet egy kis támogatásra, hogy ne alakuljon ki semmilyen elváltozás. A Noroflex egyaránt adagolható fiatal, nagytestűre növő állatoknak és korosodó kedvenceknek.

 

4. Kockázatmentes, a Noroflex mellékhatásai alig jelentkeznek

 

A Noroflex egy olyan táplálékkiegészítő, aminek még többszörös túladagolás esetén sem jelentkeznek mellékhatásai, allergiás reakció pedig csak nagyon ritkán lép fel. Nyugodt szívvel adhatod kedvencednek, hiszen értékes, természetes összetevőket tartalmaz.

 

5. Könnyen adagolható

 

A Noroflex adagolását könnyedén ki lehet számolni, a kutyusok pedig az ízével sem szoktak hadilábon állni. A szokásos tápba keverve pillanatok alatt el szokott fogyni a táplálékkiegészítő.

 

A Noroflex adagolása: mennyit adj kedvencednek?

 

A Noroflex adagolása egyszerűen kiszámolható, csupán kedvenced súlyával kell hozzá tisztában lenned, hiszen 10 testtömeg kilogrammonként 1 db tablettára lesz szükség minden nap. Ha például a kutyusod 8 kg, akkor napi 1 db Noroflex tablettát kell adnod neki, ha viszont 24 kg, akkor napi 3 táplálékkiegészítőt érdemes megetetned vele.

A Noroflexet könnyedén bele keverheted kutyusod tápjába, íze legtöbbször egyáltalán nem zavarja a négylábúkat.

 

Meddig adható a Noroflex ízületvédő kutyáknak?

 

A Noroflex ízületvédőt napi szinten szokás alkalmazni, 4-6 héten át folyamatosan. Ez után érdemes pár hét szünetet tartani, de bármikor újra lehet kezdeni az adagolást, hiszen egy biztonságos, természetes készítményről van szó.

 

Noroflex ár: mennyibe kerül ez a tabletta?

 

60 db Noroflex tabletta jelenleg 6 144 Ft webáruházunkban, ami azt jelenti, hogy egy tabletta alig 100 Ft-ba kerül. Kedvenced ízületének védelme – még nagyobb súly esetén sem – kerül annyiba, mint egy finom kávé, vagy a egy zacskó chips. Ezt érdemes átgondolni!

 

Ha szeretnéd megelőzni kutyusod ízületeinek megbetegedését, vagy már egy kialakult állapotot tennél elviselhetőbbé, kellemesebbé, akkor válaszd nyugodtan a Noroflex tablettát, ami többek között zöldkagylót is tartalmaz. Ha nem vagy biztos magadban, vagy tanácsra lenne szükséged, írj bátran chat ablakunkba!

Link